Χαιρετισμός του Προέδρου του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ο.Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.). Το Τμήμα μας ιδρύθηκε το 2019 σύμφωνα με τον Νόμο 4610/07.05.2019, (ΦΕΚ υπ’ Αριθμ.  4610/07.05.2019) και αποτελεί ένα από τα εφτά Τμήματα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Π.Δ.Μ..

Το όραμα του Τμήματος Ο.Δ.Ε. αποτελεί την εδραίωση του ως σημαντικό  αρωγό γνώσης που θα διαμορφώνει στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών και τα οποία θα κάνουν τη διαφορά.

Η καλλιέργεια και η προαγωγή της επιστήμης της οργάνωσης και της διοίκησης επιχειρήσεων και οργανισμών αποτελεί προτεραιότητα μας, έτσι ώστε οι απόφοιτοί να είναι ικανοί επιστήμονες στο αντικείμενο της οργάνωσης και διοίκησης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Για την επίτευξη του οράματος, προσφέρεται ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών το οποίο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες εξελίξεις που συντελούνται τόσο στο επιστημονικό όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, παρέχονται μαθήματα εξειδίκευσης σε τρεις κατευθύνσεις: της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης και της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.
Παρέχεται η δυνατότητα στους φοιτητές του Τμήματος να φοιτήσουν σε τμήμα του εξωτερικού για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο μέσω του προγράμματος Erasmus+. Επίσης, οι φοιτητές μας μπορούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους να εκπονήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Στο Τμήμα μας λειτουργεί ένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο “Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης” (Master in business Administration – MBA in Management Information Systems) με αντικείμενο την κατανόηση της ανάπτυξης, της χρήσης και της αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών πληροφορικής στο περιβάλλον των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Επιπρόσθετα, το Τμήμα μας συμμετέχει σε δύο ακόμα Μ.Π.Σ. με τίτλο «Πράσινη Ηγεσία, Οργανωτική Κουλτούρα και Βιώσιμη Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα» και «Διαχείριση και Μεταφορά Πετρελαίου, Φυσικού Αερίου και Υδρογόνου». Τέλος, παρέχονται διδακτορικές σπουδές και μεταδιδακτορική έρευνα.

Σας προτρέπουμε να περιηγηθείτε στον ιστότοπο του Τμήματος για να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την ακαδημαϊκή οργάνωση, το παρεχόμενο πρόγραμμα σπουδών και την ερευνητική δραστηριότητα του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού.  Τέλος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Oργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Γιανναράκης Γρηγόρης, Αναπληρωτής Καθηγητής

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο