Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της Πράξης «Υποστήριξη Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (MIS 5051039)» ανακοινώνουμε την διοργάνωση διαδικτυακής εκδήλωσης με θέμα: “Προστασία της βιοποικιλότητας, εθελοντισμός και εκπαίδευση” την Τετάρτη 03/05/2023 στις 11:00-13:00.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει παρουσίαση της τριακονταετούς δράσης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για τη βιοποικιλότητα από την κα Χαρούλα Κρομυάδου, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Εν συνεχεία, θα δοθούν τα μέσα επικοινωνίας του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ως εργαλεία προβολής, διάδρασης και εκπαίδευσης, από τον κ. Πάνος Στεφάνου, Υπεύθυνο Επικοινωνίας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Θέλοντας να αποκτήσει διαδραστικό χαρακτήρα η παρούσα εκδήλωση, θα ακολουθήσει Εικονική Ξενάγηση στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας από την κα Μαρία Γλούφτση, Ξεναγό-Μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, και την κα Γεωργία Σάλιαρη, Μουσειοπαιδαγωγό-Μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Ακόμη, θα πραγματοποιηθεί, εικονική Ξενάγηση στο Κέντρο Προστασίας Λύκου, από την κα Μαρία Γλούφτση, Ξεναγό-Μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, και την κα Γεωργία Σάλιαρη, Μουσειοπαιδαγωγός-Μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ. Τέλος, θα δοθούν πληροροφορίες για το Εθελοντικό πρόγραμμα ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ως μία μοναδική εμπειρία επαγγελματισμού και επαφής με τη φύση, από την κα Έλενα Ποντίκη, Υπεύθυνη Εθελοντών & Κηδεμόνων ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Αρκτούρο και με πρωτοβουλία των ψυχολόγων των ΔΟ.ΨΥ.ΣΥ. Γρεβενών και Φλώρινας, κων Τσινούλη και Δούμου, αντίστοιχα.

Όσα άτομα ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην εκδήλωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα emails: myfeo.psy.gre@uowm.gr ή myfeo.psy.flo@uowm.gr αναγράφοντας στον τίτλο του email την εκδήλωση, ενώ στο σώμα του μηνύματος το ονοματεπώνυμό τους και το Τμήμα φοίτησης. Ο σύνδεσμος για το διαδικτυακό χώρο της εκδήλωσης θα σταλεί ως απάντηση στην δήλωση συμμετοχής.

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο