Όλοι οι φοιτητές που είναι ενεργοί μπορούν να ξεκινήσουν την διαδικασία ενεργοποίησης ακαδημαϊκού λογαριασμού σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες https://noc.uowm.gr/www/newstudents/

Ενεργοποίηση ιδρυματικού λογαριασμού: Η πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνετε οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στη Γραμματεία του Τμήματός σας, είναι να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://uregister.uowm.gr για να ενεργοποιήσετε τον ιδρυματικό λογαριασμό σας.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Μπαίνετε στη σελίδα https://uregister.uowm.gr και πατάτε στο “Ενεργοποίηση λογαριασμού τώρα!“
  • Επιλέγετε “Είμαι φοιτητής” και πατάτε στο “Έναρξη ενεργοποίησης“
  • Εισάγετε τον αριθμό του κινητού σας ή τη διεύθυνση email σας και πατάτε στο “Επόμενο”. Προσοχή: δεν χρειάζεται να βάλετε και τα δύο στοιχεία, αρκεί μόνο ο αριθμός κινητού ή μόνο το email.
  • Στην επόμενη φόρμα πρέπει να εισάγετε το PIN που λάβαμε με sms ή με email
  • Τέλος πρέπει να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης του ιδρυματικού σας λογαριασμού. Με τον ορισμό του κωδικού, ολοκληρώνεται η ενεργοποίηση του ιδρυματικού σας λογαριασμού και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε και κρατήσετε σε ασφαλές μέρος το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.
  • Το username σας είναι και ο Αριθμός Μητρώο σας.

Αν χρειαστεί, ή αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση, διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες.

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως:

  • Ηλεκτρονική Γραμματεία όπου κάνετε τις δηλώσεις για κάθε εξάμηνο και βλέπετε τα μαθήματα που έχετε ή δεν έχετε περάσει.
  • Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (πάσο) κάνετε την αίτηση σας για να παραλάβετε το πάσο σας, διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες
  • e-class
  • webmail Παροχή Λογαριασμού Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, το Τμήμα Μηχανοργάνωσης παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με διευθύνσεις της μορφής: username@uowm.gr όπου “username” είναι το όνομα του ιδρυματικού λογαριασμού του χρήστη. Ο χρήστης έχει πρόσβαση στα μηνύματά του με το όνομα χρήστη και τον κωδικό του ιδρυματικού λογαριασμού (Η δημιουργία και η πρόσβαση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας, θα είναι δυνατή σε
    χρονικό διάστημα περίπου 1-3 ωρών, μετά το τέλος της διαδικασίας ενεργοποίησης του Ιδρυματικού σας Λογαριασμού (Uregister).
  • Εύδοξος δηλώνεται τα συγγράμματα των μαθημάτων που διδάσκεστε και να τα παραλάβετε (θα βγει νεότερη ανακοίνωση για τις δηλώσεις συγγραμμάτων)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η δήλωση μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου, τα 5 μαθήματα, θα δηλωθούν από την Γραμματεία στον κάθε φοιτητή/τρια.

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης:

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας, μπορείτε να κάνετε επαναφορά του στη διεύθυνση https://mypassword.uowm.gr

Ανάκτηση κωδικού – Αρχική σελίδα

Ανάκτηση κωδικού με email

Ανάκτηση κωδικού με sms

Η Γραμματεία του Τμήματος

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο