Ενημερώνουμε τις προπτυχιακές φοιτήτριες και τους προπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ότι ανακοινώθηκε πίνακας Προσωρινών Αποτελεσμάτων (με αριθ.: 456/14-09-2022) από την Επιτροπή Ερευνών του ΠΔΜ για την Πρόσκληση 201/2021, η οποία αφορούσε τις αιτήσεις για τις 100 Υποτροφίες Στέγης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Συμβουλευτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο για τα αποτελέσματα: https://rc.uowm.gr/wp-content/uploads/2022/09/456_epilogi_201_2021_ortho.pdf

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές μπορούν να ελέγξουν τον αριθμό της αίτησής τους στην ηλεκτρονική αίτηση που κατέθεσαν στο https://forms.uowm.gr/, όπου μπορούν να συνδεθούν με τους ιδρυματικούς τους κωδικούς.

Ενστάσεις ασκούνται στην επιτροπή Ενστάσεων που ορίστηκε από την Επιτροπή Ερευνών για το Έργο εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από σήμερα. Οι ενστάσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση myfeo@uowm.gr, οπότε το εμπρόθεσμο τους κρίνεται βάσει της ημερομηνίας που αναφέρεται στο μήνυμα.

Επικοινωνία με τις/ους υποτρόφους για τη διαδικασία αποπληρωμής των υποτροφιών θα γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και
ειδικότερα μέσω των ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών διευθύνσεων που έχουν δηλώσει οι φοιτήτριες και οι φοιτητές στην αίτησή τους.

Σχετικά Έγγραφα

Ανακοίνωση_ Υπότροφοι ΜΥΦΕΟ 2021-2022_ προσωρινά αποτελέσματα

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο