Με χαρά ανακοινώνουμε την υλοποίηση της πρώτης κινηματογραφικής προβολής που διοργανώνει η ΜΥΦΕΟ στην πόλη των Γρεβενών για όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΠΔΜ Γρεβενών. Στα πλαίσια αυτής, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για εμάς εάν δημοσίευατε στο site της σχολής την εξής ανακοίνωση:

“Στο πλαίσιο λειτουργίας της Δομής Ψυχολογικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΔΟ.ΨΥ.Σ.Υ.) της  Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Π.Δ.Μ.), η οποία χρηματοδοτείται από το Έργο «Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υποστήριξη Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΔΜ (κωδ. rescom: 81081)», ανακοινώνεται η διοργάνωση της πρώτης κινηματογραφικής προβολής στην έδρα των Γρεβενών.


Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 23/10/2024 και ώρα 7:30μ.μ. θα προβληθεί η αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας “A.I. – Artificial Intelligence [Τ.Ν. – Τεχνητή Νοημοσύνη] του 2001, σε σκηνοθεσία του Stephen Spielberg. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Ισόγειο της Φοιτητικής Εστίας Γρεβενών (οδ. Ειρήνης 42), στην Αίθουσα 3 και είναι δωρεάν.
 
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://myfeo.uowm.gr/anakoinoseis/grevena-provoli-tis-tainias-quot-a-i-artificial-intelligence-quot/

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο