Οι δηλώσεις μαθημάτων για το Χειμερινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 ξεκινούν την Πέμπτη 27/10/2022 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 27/11/2022 (διορθωτικές δηλώσεις) .

Ο Φοιτητής/Η Φοιτήτρια μπορεί να δηλώσει μαθήματα, όπου ΔΕΝ θα υπερβαίνουν τα 12 μαθήματα.

Οι δηλώσεις μαθημάτων  για τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου που πέρασαν φέτος και είναι στο Α εξάμηνο, η δήλωση μαθημάτων τους έγινε από την Γραμματεία.

 

Όσοι/ες έχετε περάσει τις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων πριν και την Εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2022 δεν θα δώσετε το μάθημα Μεθοδολογία Έρευνας, όσοι δεν έχετε περάσει τις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων τότε θα δώσετε το μάθημα Μεθοδολογία Έρευνας (αφορά ΜΟΝΟ τους φοιτητές/τριες του ΑΕΙ).

 

Θα πρέπει να έχετε περάσει δύο από τα τρία μαθήματα από τα παρακάτω (αφορά ΜΟΝΟ τους φοιτητές/τριες πρώην ΤΕΙ):

  • Αρχές Πληροφορικής
  • Πληροφοριακά Σύστηματα και Διαδίκτυο
  • Ηλεκτρονικό Εμπόριο

 

Όσοι/ες είστε στο 7ο Εξάμηνο δηλώνετε τα 2 υποχρεωτικά μαθήματα (Οργανωσιακή Συμπεριφορά & Επιχειρησιακή Έρευνα) και 3 επιλογής της κατεύθυνσης που επιθυμείτε (αφορά ΜΟΝΟ τους φοιτητές/τριες του ΑΕΙ).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: Όσοι/ες είστε ΑΕΙ κάνετε δηλώσεις μέσω του students.uowm.gr δεν κάνετε οριστικοποίηση αλλά αποστολή της δήλωση σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Όσοι/ες είστε πρώην ΤΕΙ κάνετε δηλώσεις μέσω του προγράμματος όπου το κατεβάζετε από εδώ https://osrv1.uowm.gr/b1/login.htm

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 3: Όσοι/ες κάνετε αίτηση για Ορκωμοσία (η οριστικοποίηση δεν είναι υποχρεωτική) ή δεν έχετε να δηλώσετε μαθήματα γιατί χρωστάτε σε άλλο εξάμηνο, κάνετε κενή δήλωση μαθημάτων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 4: Όσοι/ες επιθυμείτε να κάνετε αίτηση για μετάβαση για λήψη πτυχίου ΑΕΙ  θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση με οδηγίες.

 

 

 

Η Γραμματεία του Τμήματος

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο