Η εφαρμογή για τη Δήλωση Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025, θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 έως την Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 23:59 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://students.uowm.gr/

Η δήλωση των μαθημάτων είναι μέχρι 8 μαθήματα (αφορά τους Φοιτητές/Φοιτήτριες του ΑΕΙ).

Οι δηλώσεις που ξεπέρασαν το όριο των μαθημάτων θα διαγραφούν αυτομάτως και θα πρέπει να προβείτε σε εκ νέου δήλωση μαθημάτων.

Για τους Φοιτητές/Φοιτήτριες του ΑΕΙ και πρώην ΤΕΙ εκκρεμεί να προστεθεί το μάθημα Υπολογιστική Χρηματοοικονομική Ι (Ζ’ Εξάμηνο).

Για τους πρωτοετείς Φοιτητές/Φοιτήτριες η δήλωση των μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο έχει πραγματοποιηθεί  από τη Γραμματεία του Τμήματος και μπορείτε να συνδεθείτε στον παραπάνω σύνδεσμο για να δείτε την δήλωση σας.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

  • Επιτρέπεται αλλαγή δήλωσης, εφόσον καταχωρηθεί, μόνο μέσα στα πλαίσια της ανωτέρω προθεσμίας. Μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας καμία δήλωση δε γίνεται δεκτή, όπως δεν επιτρέπεται και οποιαδήποτε αλλαγή μαθημάτων.
  • Είναι δυνατή η παράλειψη μαθημάτων του τρέχοντος εξαμήνου και η δήλωση μαθημάτων προηγούμενων ετών αντ’ αυτών, δεν επιτρέπεται όμως η δήλωση μαθημάτων μεγαλύτερου έτους
  • Μάθημα το οποίο δεν δηλώνεται από τον/την φοιτητή/τρια, δεν βαθμολογείται στην εξεταστική περίοδο (ούτε και στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2025)

 

Η Γραμματεία του Τμήματος

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο