Οι Δηλώσεις Μαθημάτων για το Χειμερινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 είναι μέχρι την Παρασκευή 22/12/2023 και ώρα 23:59 όπου θα γίνονται διορθωτικές δηλώσεις.

 

Για τους Φοιτητές/τριες του ΑΕΙ ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Ο Φοιτητής/Η Φοιτήτρια μπορεί να δηλώσει μέχρι 11 μαθήματα.
  2. Οι δηλώσεις μαθημάτων για τους φοιτητές/τριες που πέρασαν φέτος και είναι στο 1ο εξάμηνο, η δήλωση μαθημάτων τους έγινε από την Γραμματεία (μπορείτε να το ελέγξετε).
  3. Στο 5ο Εξάμηνο όσοι/ες φοιτητές/τριες  έχετε περάσει το μάθημα Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών μέχρι την Εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2023 δεν θα δώσετε το μάθημα Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας ειδάλλως όσοι/ες φοιτητές/τριες  δεν έχετε περάσει ή το δίνετε για πρώτη φορά το μάθημα Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών τότε θα δώσετε το μάθημα Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
  4. Όσοι/ες φοιτητές/τριες είστε στο 7ο Εξάμηνο δηλώνετε τα 2 υποχρεωτικά μαθήματα (Οργανωσιακή Συμπεριφορά & Επιχειρηματικά Σχέδια) και 3 επιλογής της κατεύθυνσης που επιθυμείτε.
  5. Όσοι/ες φοιτητές/τριες του ΑΕΙ κάνετε δηλώσεις ή έλεγχο ΜΟΝΟ μέσω του students.uowm.gr δεν κάνετε οριστικοποίηση αλλά αποστολή της δήλωση σας.

 

Για τους Φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ ισχύουν τα παρακάτω:

  1. Ο Φοιτητής/Η Φοιτήτρια μπορεί να δηλώσει μέχρι 13 μαθήματα.
  2. Θα πρέπει να έχετε περάσει δύο από τα τρία μαθήματα από τα παρακάτω: Αρχές Πληροφορικής, Πληροφοριακά Σύστηματα και Διαδίκτυο, Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  3. Το μάθημα Ανάπτυξη Διαδικτυακών Εφαρμογών πλέον έγινε επιλογής στο 7ο Εξάμηνο, όσοι/ες το χρωστούσατε σαν υποχρεωτικό θα πρέπει να δώσετε ακόμα 1 επιλογής όποιο επιθυμείτε, δηλαδή 2 επιλογής σύνολο, όπου θα διδάσκονται.
  4. Όσοι/ες είστε φοιτητές/τριες του πρώην ΤΕΙ κάνετε δηλώσεις ή έλεγχο ΜΟΝΟ μέσω του προγράμματος και το κατεβάζετε από εδώ https://osrv1.uowm.gr/b1/login.htm

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: Όσοι/ες φοιτητές/τριες κάνετε αίτηση για Ορκωμοσία ή δεν έχετε να δηλώσετε μαθήματα γιατί χρωστάτε σε άλλο εξάμηνο πρέπει να κάνετε κενή δήλωση μαθημάτων (η οριστικοποίηση δεν είναι υποχρεωτική).

 

 

Η Γραμματεία του Τμήματος

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο