Σκοπός του συλλόγου φοιτητών είναι η συσπείρωση και οργάνωση των φοιτητών του τμήματος για την επίλυση των προβλημάτων τους και την επίτευξη των στόχων του συλλόγου, μέσα σε ένα πνεύμα ελεύθερου δημοκρατικού διαλόγου και ελεύθερης διακίνησης, διαμόρφωσης και αντιπαράθεσης ιδεών. Μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις και τις δραστηριότητες του συλλόγου των φοιτητών του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στη σελίδα του Facebook .

Email φοιτητικού συλλόγου τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων : ba@uowm.gr

Δίκτυο Φοιτητών Erasmus
Στο Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας υπάρχει επίσημα αναγνωρισμένος σύλλογος φοιτητών Erasmus (ESN University of Western Macedonia) ο οποίος ασχολείται εθελοντικά με τους διακινούμενους φοιτητές και παρέχει πρακτικές πληροφορίες και βοήθεια στους εισερχόμενους και εξερχόμενους φοιτητές Erasmus.
Τα μέλη του δικτύου Φοιτητών Erasmus:
  • βοηθούν στην ενσωμάτωση των εισερχόμενων φοιτητών Erasmus στη φοιτητική κοινότητα και γενικότερα στην κοινωνία της πόλης που φοιτούν
  • υποστηρίζουν τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εισερχομένων φοιτητών σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο
  • παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα κινητικότητας στους φοιτητές που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν στο εξωτερικό στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο