Ενημερώνουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος ότι θα διεξαχθεί εμβόλιμη (διπλή) εξεταστική για τα μαθήματα του Xειμερινού εξαμήνου και Εαρινού Εξαμήνου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Πιο συγκεκριμένα, οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται στο 10ο εξάμηνο και έχουν εισαχθεί στο τμήμα το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 δικαιούνται να εξεταστούν και σε μαθήματα χειμερινού εξαμήνου στην εξεταστική του Ιουνίου για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Για το λόγο αυτό θα αναρτηθεί νέο πρόγραμμα εξεταστικής για τους συγκεκριμένους φοιτητές/φοιτήτριες. Πιο συγκεκριμένα το νέο πρόγραμμα θα περιέχει τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου (1ου, 3ου, 5ου και 7ου ) και θα διεξαχθεί από 11 Ιουνίου εώς 28 Ιουνίου.

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που ανήκουν από αυτή την κατηγορία να ενημερώσουν με email (aff00200@uowm.gr) τη Γραμματεία του Τμήματος ΜΕΧΡΙ την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Στην εξεταστική των μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου θα συμμετέχουν μόνο όσοι φοιτητές/όσες φοιτήτριες αποστείλουν email εντός της προθεσμίας.

Στο email πρέπει να αναγράφονται

  • Ονοματεπώνυμο,
  • Αριθμό Μητρώου,
  • Εξεταζόμενα Μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου

 

                                                                                                                                                                      Η Γραμματεία του Τμήματος

Όλες οι Ανακοινώσεις >>

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Μετάβαση στο περιεχόμενο