Ημέρα και Ώρα Ορκωμοσίας των Προπτυχιακών Φοιτητών του Τμήματος

Η ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών του Τμήματος μας είναι την Πέμπτη 03/06/2021 και ώρα 18:00 και το Link που θα συνδεθείτε είναι: https://zoom.us/my/uowm.g.ba και Meeting ID: 480 219 5372

Για την εξ αποστάσεως Ορκωμοσία θα γίνει με την χρήση του ΖΟΟΜ όπου:

  • Η σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, για λόγους ταυτοποίησης και ενημέρωσης επί της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μισή ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας, ανοίγοντας τον παραπάνω σύνδεσμο μέσω του Google Chrome ή από έξυπνη συσκευή (κινητό ή Tablet).
  • Για λόγους ταυτοποίησης κατά τη σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, δηλώστε ως όνομα εμφάνισης το Ονοματεπώνυμό σας μαζί με τον ΑΕΜ στο τμήμα στην παρακάτω μορφή: Επώνυμο Όνομα (ΑΕΜ) και περιμένετε στην αναμονή έως ότου ο αρμόδιος υπάλληλος από την Γραμματεία του Τμήματος σας αποδεχτεί στην τηλεδιάσκεψη.
  • Η ύπαρξη κάμερας με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορούμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας.

Όποιος/α δεν θα μπορέσει να συνδεθεί την ημέρα της ορκωμοσίας να ενημερώσει την Γραμματεία του Τμήματος στο 2462061604-2462061614 ή στο ba@uowm.gr μέχρι σήμερα Τετάρτη 02/06/2021.

Σχετικά Έγγραφα

Πρόσκληση Ορκωμοσίας

 

Η Γραμματεία του Τμήματος