Υποβολή Αιτήσεων Προπτυχιακών Για Ορκωμοσία Εξ’ Αποστάσεως Μέσω Της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας ZOOM

Η Ορκωμοσία των προπτυχιακών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων θα διεξαχθεί την Πέμπτη 03/06/2021 και ώρα 18.00 μ.μ. εξ’ αποστάσεως μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZOOM.

Όσοι έχουν ολοκληρώσει τον Κύκλο Σπουδών του Τμήματος και επιθυμούν να ορκιστούν παρακαλούνται να προσκομίσουν ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Τμήματος έως τις 14/05/2021 τα κάτωθι δικαιολογητικά:

  • Αίτηση Ορκωμοσίας (πατήστε εδώ)
  • Για την παραλαβή του παπύρου πτυχίου, εφόσον ο/η φοιτητής/τρια επιθυμεί την έκδοση του πάπυρου, απαιτείται κατάθεση 10,00€ στην Εθνική Τράπεζα με Αριθμό Λογαριασμού IBAN: GR6001103770000037754068890 (ως επωνυμία εμφανίζεται «Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας»), Υποχρεωτικά να αναγράφεται στην αιτιολογία “Παραλαβή παπύρου για το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων” και να μας αποστέλλεται την κατάθεση μαζί με την αίτηση ορκωμοσίας για να γνωρίζουμε ότι καταβάλλατε το ποσό.
  • Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητες (π.χ. ακαδημαϊκή ταυτότητα, βιβλία, πτυχιακή ή πρακτική εργασία) πρέπει να τα αποστείλουν με courier ή ταχυδρομικώς στην Γραμματεία του Τμήματος μέχρι τις 14/05/2021.

Όσοι δεν κάνετε αίτηση Ορκωμοσίας είτε μας αποστείλετε εκπρόθεσμες αιτήσεις ΔΕΝ θα γίνονται δεκτές.

Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση για τα links της Ορκωμοσίας

Τα πτυχία και τα υπόλοιπα έγγραφα θα αποσταλούν στους ορκισθέντες με έξοδα του Ιδρύματος.

 

Η Γραμματεία του Τμήματος